Kommunikasjonskurs for par -påmeldingsfrist 8.oktober

Misjonskirkene i Grenland arrangerer PREP-kurs 9.-10.november på Kragerø resort.
Kursholdere er Kristin Lie og Frode Fjeldbraaten som begge er familieterapeuter utdannet fra Diakonhjemmet Høgskole. Kristin jobber som familieterapeut ved Familiesenteret i Lillesand og Frode er sokneprest i Lillesand.

Hva er PREP?
Prep er et kommunikasjonskurs med humor og alvor. Det handler om kjærlighet, forventinger, glede, moro og vennskap, men aller mest god kommunikasjon. Målet med kurset er at par som blir med skal lære å kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og få noen verktøy til å forbedre kommunikasjonen og til å løse problemer.

Påmelding via checkin innen 8.oktober.

Kurset koster 1650 pr person, som inkluderer overnatting, kursmateriell, tilgang til velværeavdelingen og full pensjon.
Programmet starter lørdag kl 0900 og varer til søndag kl 1600.

Brosjyre for kurset kan du se her.

prep-bilde.png
Tore Mersland