Gi Jesus videre

22.-24. november 2019, Q42 Kristiansand

GI JESUS VIDERE er en konferanse for deg som bryr deg om at de som vokser opp i dag får en tro på Jesus som vil vare livet ut! Om du er frivillig i en menighet eller ansatt; om du har ansvar for de yngste barna eller menighetens eldste; om du har barn eller ikke: Vi vil utruste deg til å snakke med barn og unge om tro, slik at troen blir varig. Vi inviterer alle barne- og ungdomsledere, pastorer, menighetsledere og medarbeidere i menigheter og kristne organisasjoner til å bli med. Misjonskirken UNG er med som arrangør sammen med andre barne- og ungdomsorganisasjoner.

Vi tror at både hverdag og søndag kan bety mye for hva de unge velger å tro på. Har du vært borti Orange og reThink Group? Noe av deres hovedtanke er at når hjem og kirke samarbeider, vil det være en uslåelig kombinasjon. Gi Jesus videre er «Orange» med norske farger.

Hovedtalere er Siri Iversen, Øystein Gjerme og Dan Scott (Orange).

Vi er flere fra PMK som skal reise - og det er kjekt om vi blir enda flere!

Les mer på konferansens nettside

Arr.: Frikirkelig Barne- og Ungdomsunion (FBU)

Gi jesus videre - 2.jpg
Tore Mersland