Camp Kollmyr barneleir 24.-26.mai

1903 Logo CK 2019.png

Går du i 4.-7.trinn? Gjør deg klar for ei spennende helg på Kollmyr Skole på Gulset med mye gøy og moro sammen med barn og ledere fra Grenlands-området!

Leiren består av:

  • BaseCamp-samlinger med sang, andakt, lek og moro

  • God mat

  • Overnatting i klasserom

  • Supervalg med mange spennende aktiviteter å velge mellom 

  • Lørdagsunderholdning

  • VIP-samling for 7.trinn på lørdag kveld

Les årets leirbrosjyre her!

Leiren starter med registrering fredag 24. mai kl. 18.00.

Søndag 26. mai inviteres foreldre/foresatte og søsken til å bli med på BaseCamp-samling kl 11.00 søndag med påfølgende kaker/saft/kaffe. Her får dere se litt av hva som har skjedd ila helga. Leiren avsluttes søndag kl 13.00. 

Vi ønsker at alle på Camp Kollmyr skal oppleve seg sett og trives på leir. Leiren skal være et sted for mye gøy og moro, og en mulighet til å bli bedre kjent med Jesus. Alt skjer sammen med andre barn og ledere fra flere menigheter i Grenland! 

Porsgrunn Misjonskirke er med å arrangerer leiren sammen med Misjonskirken i Skien, Skien Baptistkirke og DNK Gulset & Skotfoss.

VI håper å reise en god gjeng med både barn og ledere fra PMK på leir. Har du spørsmål kan du kontakte Stine Sætre Risanger på stine@pmk.no eller 97 77 87 12

Påmelding skjer via www.checkin.no og er åpen fra 23.april til 5.mai. Alle som vil være med må melde seg på innen fristen!

Det lønner seg å bli medlem i Camp Kollmyrs leriklubb ved påmelding, så får du leiren billigst mulig (totalt 500,- for hele helgen, alt inkludert). Velg medlemspris i påmeldingen og huk deretter av for å bli medlem i Camp Kollmyrs leirklubb. Leirklubben gjør oss i stand til å søke støtte for leiren fra Frifond, og vi får der god økonomisk støtte til å drive leiren og holde prisen nede for deltagerne. Skulle økonomien være et hinder for at ditt barn kan dra på leir, så ta kontakt.

Bli med på leir da vel! Vi gleder oss og håper du vil bli med!

Brosjyren med mer info for årets leir finner du her!

1904 Forsidebilde brosjyre.jpg

Gjør deg klar for ei super helg

Bli med på leir med mye gøy og moro!

Tore Mersland