PMK Camp 16.-18.august

Porsgrunn Misjonskirke inviterer også i år til PMK Camp! Vi håper du har lyst å starte høsten sammen med oss på Vegårtun leirsted. Dette er et av årets høydepunkter og du vil ikke gå glipp av dette! 

16.-18.august blir en fantastisk helg i naturskjønne omgivelser på Vegårtun leirsted. Her blir det volleyball, fotball, oppbyggelige samlinger, god mat og mye latter er noen av tingene vi ønsker å fylle dagene med.

RoyElling.jpg

Roy Elling Foss

Årets taler

Vegårtun leirsted ligger ca. en mil nord for Vegårshei sentrum. Dette er et stort og flott leirsted der det er plass til alle som vil være med på tur! Vil du ha mer info om leirstedet gå inn på www.vegartun.no

Vi håper du allerede nå setter av helgen. Vårt ønske er at denne helgen skal bidra til at folk blir bedre kjent med hverandre, og kanskje blir du også kjent med noen nye. Vi ønsker også at helgen skal bidra til at både små og store blir bedre kjent med Jesus og Hans Ord.

PÅMELDINGER ER NÅ ÅPNET!
Trykk her for påmelding som i år skjer via checkin.no

Har du spørsmål om påmelding eller andre ting så tar gjerne kontakt med Stine (97 77 87 12)
Og for mer info, samt priser, se årets brosjyre her.
Program.

pMK CAMP 2019 infoskjerm.jpg
Tore Mersland