TENTRO/KONFIRMANT

Begynner du i 9.klasse høsten 2019? Skal du konfirmeres i 2020? Da anbefaler vi å bli med på Tentro. Tentro er et utrolig bra konfirmasjonsalternativ. Tentro er for alle og du kan være med uavhengig av om du går i Misjonskirken til vanlig eller ikke. Det er heller ikke noe krav til at du skal være døpt. 

I løpet av Tentro-året får du undervisning om Gud og Jesus, møte andre supre ungdommer og gøye opplevelser blant annet med bli kjent-tur, utenlandstur og konfirmantleir på Vegårshei.  Vi ønsker å tilby deg et fellesskap med andre jevnaldrende, muligheten til selv å få tenke, stille spørsmål og komme med innspill i en trygg ramme med engasjerte ledere. Vi har alle noe å bidra med i fellesskapet!
Turen til utlandet blir en uforglemmelig reise til et land der vi virkelig skal oppleve at det er store kontraster i verden. Ikke alle har det like godt som oss i Norge. At verden er urettferdig er noe vi lærer om i Tentro. Derfor ønsker vi at konfirmantene skal få oppleve dette med egne øyner. En tur der vi kan få lov til å bety noe positivt for andre mennesker. Hvor og når vi reiser vil vi informere mer om på våre infosamlinger.

Tentro-året starter med første samling i september. Dato for samlingene kommer etterhvert. 

Er du interessert i å være med kan du allerede nå melde deg på via skjemaet under.
Har du spørsmål rundt Tentro så ta kontakt med vår ungdomsarbeider Jan Einar Lerbrekk (913 98 767) eller vår pastor Tore Mersland (901 57 240)


Torsdag 21.mars kl 19:00 er du velkommen til infomøte!

Dette er for alle som lurer på om de ønsker å konfirmere seg i PMK. Kan være lurt å ta med mamma/pappa eller en annen foresatt. De har ofte mye rart de lurer på.
På dette møte vil det bli info om oppstartsdato, hvordan en Tentro-kveld ser ut, hva vi skal gjøre i løpet av året, samt hva slags tur vi skal på. Si gjerne fra til Tore eller Jan Einar om du kommer slik at de har en liten oversikt før denne kvelden om hvor mange som kommer. Men det er også fullt lov å komme uten å være påmeldt. Så kanskje du skal invitere med deg en venn?

tentro.png

Påmelding til Tentro 2019/2020

Navn på konfirmanten *
Navn på konfirmanten
Gate, postnr.,poststed
Godkjenning *